Menu
Your Cart
Σας καλωσορίζουμε στο ανανεωμένο μας κατάστημα, με μεγαλύτερη ποικιλία και καλύτερες τιμές

Συχνές ερωτήσεις

Βρείτε γρήγορες απαντήσεις σε ερωτήματα που απασχολούν συχνά τους πελάτες μας. Αν η απορία σας δεν υπάρχει στη λίστα ή θέλετε πιο εξειδικευμένη ενημέρωση για το θέμα που σας απασχολεί, μεταβείτε στη σελίδα επικοινωνίας.

To clickandbuild.gr διαθέτει προϊόντα κατάλληλα για εφαρμογές θερμομόνωσης, ηχομόνωσης και στεγανοποίησης κτηρίων και μηχανολογικών εγκαταστάσεων, προϊόντα ξηράς δόμησης, ειδικά έτοιμα κονιάματα για εφαρμογές επισκευής και επίχρισης (σοβάτισμα) σε υπάρχουσες και νέες κατασκευές, προϊόντα υαλότουβλου, καθώς και εργαλεία και παρελκόμενα για τις παραπάνω οικοδομικές εργασίες.


Στην αρχική σελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος clickandbuild.gr εμφανίζονται οι διάφορες κατηγορίες των προϊόντων, ενώ το κάθε ένα από αυτά παρουσιάζεται και αναλυτικά ως προς τα χαρακτηριστικά και τις ενδεδειγμένες χρήσεις του. Έτσι, διευκολύνεστε στην επιλογή του κατάλληλου υλικού.


Υποβάλλετε το ερώτημά σας ηλεκτρονικά στο e-mail του clickandbuild.gr ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά με το ηλεκτρονικό κατάστημα. Και στις δύο περιπτώσεις, ειδικευμένοι τεχνικοί θα απαντήσουν το συντομότερο δυνατό στο ερώτημά σας.


Οι ώρες λειτουργίας του φυσικού καταστάηματος είναι: Δευτέρα - Παρασκευή : 7:00 π.μ. έως 15:30 μ.μ., Σάββατο: 7:30 π.μ. έως 13:30 μ.μ.


Μετά την επιλογή των προϊόντων, η διαδικασία της αγοράς είναι απλή και καθοδηγούμενη από την ηλεκτρονική πλατφόρμα του καταστήματος. Η παραγελία ολοκληρώνεται με την πληρωμή των παραγγελθέντων προϊόντων.


Η πληρωμή μπορεί να γίνει με τρεις τρόπους:

A. Εξόφληση στο φυσικό κατάστημα.

Η εξόφληση στο φυσικό κατάστημα μπορεί να γίνει με μετρητά εφόσον δεν ξεπερνούν το ποσό που προβλέπεται από τη σχετική νομοθεσία ή με χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας (POS).

B. Ηλεκτρονικά, με χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας 

Η εξόφληση μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα αποδεκτή από το σύστημα των Τραπεζών με τις οποίες συνεργάζεται το ηλεκτρονικό κατάστημα, για παράδειγμα MasterCard ή Visa και άλλες. Η πληρωμή των παραγγελιών και η χρέωση των πιστωτικών καρτών γίνεται σύμφωνα με τις διαδικασίες των συνεργαζόμενων με την εταιρεία Τραπεζών. Η παραγγελία θεωρείται ολοκληρωμένη μόνο εφόσον το ηλεκτρονικό κατάστημα ειδοποιηθεί από την Τράπεζα ότι χρεώθηκε για λογαριασμό του σε αποδεκτή χρεωστική/ πιστωτική κάρτα το σύνολο της αξίας της παραγγελίας. Το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν φέρει καμία ευθύνη για παράτυπη ή εσφαλμένη χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας.

Δίνεται επίσης η δυνατότητα πληρωμής του ποσού σε δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας. 

Γ. Κατάθεση σε λογαριασμό Τραπέζης 

Η εξόφληση μπορεί να γίνει με κατάθεση της πλήρους αξίας της παραγγελίας σε λογαριασμό Τραπέζης της εταιρείας—Eurobank, Attica Bank, Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα. Προκειμένου να επισπευστεί ο χρόνος οριστικοποίησης της παραγγελίας και παράδοσης των προϊόντων προτείνεται η αποστολή αντιγράφου της κατάθεσης με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην εταιρεία.

Το κόστος μεταφοράς δεν περιλαμβάνεται στην τιμή των προϊόντων, καθώς αυτό εξαρτάται από την απόσταση του τόπου παράδοσης από το φυσικό κατάστημα. Το κόστος μεταφοράς προστίθεται στο κόστος των υλικών πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Για παραδόσεις εντός του Νομού Αττικής, εφόσον η αξία της παραγγελίας υπερβαίνει τα 700,00 € + ΦΠΑ 24%, δε χρεώνονται μεταφορικά. Για παραγγελίες εκτός του Νομού Αττικής, η παραγγελία παραδίδεται σε πρακτορείο στην Αττική επιλογής του πελάτη χωρίς χρέωση μεταφορικών από το ηλεκτρονικό κατάστημα. Το κόστος των μεταφορικών βαρύνει αποκλειστικά τον εντολέα της παραγγελίας και καθορίζεται μετά από δίκη του συνεννόηση με το πρακτορείο. 

Για αποστολή δεμάτων μικρού όγκου και βάρους έως 5 kg σε όλη την Ελλάδα, υπάρχει χρέωση παράδοσης στη διεύθυνση του πελάτη με κόστος το οποίο υπολογίζεται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας στην ηλεκτρονική πλατφόρμα συναλλαγής. Το κόστος είναι ανάλογο με την διεύθυνση αποστολής των υλικών. 

Η παραγγελία μπορεί να παραληφθεί με δύο τρόπους:

Α. Με μεταφορικό μέσο του πελάτη από το φυσικό κατάστημα, αφού προηγηθεί συνεννόηση για την προετοιμασία της.

Β. Στη διεύθυνση του πελάτη, οπότε η μεταφορά κανονίζεται από τους υπεύθυνους του ηλεκτρονικού καταστήματος με τους προαναφερθέντες τρόπους.

α. Η διεύθυνση του πελάτη βρίσκεται εντός του Νομού Αττικής: Η παράδοση γίνεται εντός 3 εργάσιμων ημερών. Τα προϊόντα μικρού όγκου και βάρους μέχρι 5 κιλά παραδίδονται στην πόρτα του πελάτη. Τα προϊόντα μεγάλου βάρους και όγκου παραδίδονται επί πεζοδρομίου. Δεν υπάρχει δυνατότητα ανύψωσης των προϊόντων σε όροφο.

β. Η διεύθυνση του πελάτη βρίσκεται εκτός του Νομού Αττικής: Τα προϊόντα παραδίδονται σε πρακτορείο μεταφορών στην Αττική. Η παράδοση γίνεται εντός 5 εργάσιμων ημερών.

Η παραγγελία που βρίσκεται στη φάση της προετοιμασίας και δεν έχει εκτελεστεί ακυρώνεται μετά από επικοινωνία με το κατάστημα, με e-mail ή τηλεφωνικά. Εφόσον η παραγγελία έχει εκτελεστεί ή τα προϊόντα έχουν παραληφθεί από τον πελάτη, τότε ακολουθείται η διαδικασία επιστροφής των προϊόντων. Η διαδικασία πρέπει να γίνει εντός 14 ημερών από την ημερομηνία έκδοσης του παραστατικού παράδοσης των υλικών στη διεύθυνση αποστολής ή στο πρακτορείο μεταφορών και τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν στην έδρα του ηλεκτρονικού καταστήματος, άθικτα και χωρίς να έχει ανοιχθεί η συσκευασία τους, με ευθύνη και δαπάνη του πελάτη. Αναλυτική περιγραφή της παραπάνω διαδικασίας περιλαμβάνεται στους Γενικούς Όρους της Πολιτικής Παραγγελιών και επιστροφών της ιστοσελίδας clickandbuild.gr.


Το ηλεκτρονικό κατάστημα clickandbuild.gr διαθέτει προϊόντα που καλύπτονται από τις εγγυήσεις των κατασκευαστών τους, όπως αυτές ισχύουν μετά την αγορά των προϊόντων και για χρονικό διάστημα ανάλογο με το είδος και τον κατασκευαστή. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το κατάστημα με e-mail ή τηλεφωνικά.


Οι οδηγίες εφαρμογής των προϊόντων μπορούν να αναζητηθούν στην περιγραφή του προϊόντος και στη συσκευασία του. Στην περίπτωση που είναι απαραίτητες επιπλέον διευκρινίσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τους ειδικευμένους τεχνικούς μας μέσω e-mail ή τηλεφωνικά.